Thursday 8 July 2010

Concluzie


De fapt, niciodata n-o sa stii ce e in mintea si-n sufletul celorlalti. Indiferent daca "ceilalti" se intampla sa fie prietenii tai.
Cand un prieten are o relatie si tu, in mintea ta idioata, iti faci tot felul de pareri, in functie de ce stare are prietenul in cauza, trebuie sa iei in seama si faptul ca inevitabil iti poti face pareri si impresii total gresite.
Cand afli ca doi amici de-ai tai se iubesc si sunt super fericiti impreuna, te bucuri imediat si tu si incerci sa le transmiti fericirea pe care o simti pentru iubirea lor. Si cand afli ca se despart brusc, incepi sa te intrebi cum de nu ti-ai dat seama ca nu erau de fapt asa fericiti cum pareau ...
Oh, pai, de unde puteai sti? Doar nu vezi in mintea si-n sufletele lor. Nici chiar cand esti extrem de apropiat de un om. Numai el va sti exact ce simte. Si uneori asta e dureros.

Si, oare de ce nu ma mir? Mereu m-am gandit ca relatiile prea intense, fie ele amoroase sau de prietenie, vor sfarsi aiurea. Si pana acum nu m-am inselat deloc.
Ce e mai grav e ca tind sa evit orice tip de relatie, fie ea intensa sau nu.

5 comments:

  1. o experienta recenta m-a invatat (intr-un mod dureros) ca da. ce porneste ca un foc de artificii, ce pare sa infloreasca si mai luxurios pe zi ce trece, sau care da impresia de "in sfarsit am gasit un om potrivit de care nu m-as mai putea lipsi"... se termina. mult mai repede, se consuma in timp.
    de ce? incepi sa cunosti omul, incepi sa vorbesti lucruri din viata de zi cu zi, sa se mai schimbe starile. eh, in final relatia se contamineaza cu monotonia cotidiana.
    in momentele negre iti dai seama ca parca nu mai vorbiti asa de mult si v-ati racit. si atunci, culmea culmilor, in loc sa se recreeze apropierea aia, apar si mai multe discrepante, totul se dezacordeaza din ce in ce mai rau. pana cand ce? pana cand se ajunge la intrebarea de o data pe luna "si? .. care mai e viata ta?"

    :(

    ReplyDelete
  2. o prietenie care incepe furtunos bazata intai pe atractie fizica se va termina tot la fel de repede ,dar daca cunosti mai indeparoape partenerul,incerci sa gandesti la fel ca el sau avem un punct comun de discutie atunci ai sansa sa reziste .Atractia aia nebuna din primele luni se duce si bine zicea un scriitor ca femeia este ca o carte cu cat o citesti mai mult ,o cunosti si te plictisesti.Ideea este cu cat il faci sa te adore mai mult pentru ceea ce esti,pentru ceea ce gandesti,sa te respecte sa nu ii pici la pat ca asa vrea el va reszista relatia va veti cunoaste reciproc si mai ales va cunoasteti sufletul,atunci v-a interveni acea stare de apropiere sufleteasca unde alaturi de iubire se naste acea senzatie ca totul este el.

    ReplyDelete
  3. nu stiu cat de ok e sa incepi sa gandesti la fel ca el. mai degraba din punctul meu de vedere ar fi ok sa-ti temperezi emotiile si reactiile, atat de la inceputul unei relatii cat si de la sfarsitul ei. pentru ca la fel de bine se poate sfarsi si foarte prost ceva inceput in graba. zic si eu. ;)

    ReplyDelete
  4. e vara, sezonul relatiilor. ar fi dragut sa dai o sansa cuiva...

    ReplyDelete
  5. nu cred in superficialitati din astea... ;))

    ReplyDelete